Preview Mode Links will not work in preview mode

Aug 31, 2019

Hva driver denne danske dresskledde drapsmannen; trenger man virkelig ikke et navn hvis man ikke har venner; og hvilken måte er den beste å dø på: piano eller hvithai? Dette er blant de mange spørsmålene vi utforsker i denne unike episoden av Spillarkivet.

For hvordan har det seg egentlig at en spillfigur fra...


Aug 9, 2019

"What a thrill..."

Alle gode ting er tre, og det gjelder jaggu for Metal Gear Solid også! I denne episoden tar vi for oss det mange mener er «peak Metal Gear», og som vanlig blir det ekstra drøyt, underholdende og lærerikt når Kojima og hans utrolig underfundige hjertebarn står i fokus.

Det blir en episode i...


Jul 23, 2019

The Lion King, Lejonkungen, Der Koenig Der Loewen. Kjær Disney-film har mange navn, og i disse dager – med nyversjon på kino og nostalgi tett på kroppen – er vel ingen Disney-filmer mer kjær enn vår alles Løvenes Konge. Det vet selvfølgelig vi å benytte oss av, og derfor har vi tatt med oss en helt spesiell...


Jul 1, 2019

Crash Team Racing er tilbake, og det feirer vi med den mest folksomme og tilbakelente episoden av Spillarkivet til dags dato!

For man kan vel ikke snakke om gladvoldelig gokart, Mario-sammenligninger og superlokal flerspiller uten fire personer i en og samme podcastsofa, kan man vel?

Big Boss og Metal Gear Solid 3...


Jun 11, 2019

I denne episoden tar vi for oss et eventyrspill som formelig knuser Richter-skalaen når det kommer til japanskhet.

999 (også kjent som 9 hours, 9 persons, 9 doors) er en relativt kort gåte-/visual novel-opplevelse med branching paths, store patatas og Agatha Christie-vibber oppetter øra. Og da kan du banne på at...